Dörrträning

Kursen för dig som har en hund som tycker det är jobbigt eller lite för kul att det kommer gäster. Oavsett om det är glädje, rädsla eller vakt så hjälper vi dig till en bra lösning vid dörren. Vi ger hundarna en uppgift som de ska göra istället för att skälla eller hoppa på gästerna.

 

På den här kursen jobbar vi med en belöningsmaskin som kan vara bra att ha till det mesta när du vill lära din hund nya saker. Efter som beteendet ofta redan är etablerat hos hunden gäller det att börja om från grunden och skapa nya rutiner vilket går lättare och fortare än man kan tro. Vi jobbar på en för hunden neutral plats för att lära in beteendet och sedan tar ni med er övningarna hem. Om ni vill efter avslutad kurs kan man få ett träningstillfälle i hemmet till förmånligt pris.

 

 

Privat:

Vi erbjuder den här kursen som privatträning i ett paket för 4500 kr. Då lämnar ni hunden hos mig en timme nu och då så tränar jag med den, ni får gärna titta på men inte vara delaktiga. Tills jag anser att träningen kan flytta till hemmiljön och där skolar jag in er ägare att ta över. Vi jobbar även här med en belöningsmaskin, som man kan få köpa av mig efter avslutad kurs om man vill behålla den.

 

 

 

Anmälan till: linda@locusta.se

 

 

OBS. Strikt hundägaransvar gäller på alla kurser.

 

 

Tillbaka >>

 

 

Tid och pris

 

Intressseanmälan till: linda@locusta.se